Ενημερωτικές Επισκέψεις στο Πανεπιστήμιο Κρήτης - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

Σας ενημερώσουμε ότι το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει ενημερωτικές επισκέψεις μαθητών και μαθητριών που φοιτούν στην Β΄ και Γ' Λυκείου.

Οι ενημερώσεις πραγματοποιούνται είτε με φυσική παρουσία των μαθητών/τριών στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών είτε διαδικτυακά, κάθε Δευτέρα, 11.30 - 12.30 και κάθε Τρίτη 12.00 - 13.00, από 13/2/2023 έως και 23/5/2023.

Στόχος είναι να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα σπουδών και να απαντηθούν ερωτήματα σας γύρω από τις Οικονομικές Επιστήμες, τις επαγγελματικές και ακαδημαϊκές προοπτικές που αυτές ανοίγουν, τις δραστηριότητες του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, τη φοιτητική ζωή στο Ρέθυμνο.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε την πρόθεση σας τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψης/διαδικτυακής ενημέρωσης, με αποστολή της αίτησης συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματέας του Τμήματος κ. Ελένης Καλογεράκη: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 2831077406

Υπεύθυνοι Καθηγητές:

- Εμβαλωματής Γρηγόρης, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

- Δασκαλάκη Χαρούλα, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας:

- Καλογεράκη Ελένη, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλέφωνο: 2831077406.

Για τον προγραμματισμό επίσκεψης/διαδικτυακής ενημέρωσης, παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής.

ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Η επιστημονική ομάδα της LABORA βοηθάει μαθητές, φοιτητές και ενήλικες να βρουν αυτό που τους ταιριάζει, μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού. Για να βρεις τα διαθέσιμα προγράμματα μας, πάτησε εδώ.